Sorry

Hej Hej

Jag vet att jag har varit jätte dålig på att uppdatera, men jag har bara inte haft tid eller orkat. Men jag ska försöka bättra mej! Iaf, har lite dåligt med nya bilder, efter som när jag är bosta så tar jag oftast kort med min mobil men jag fick inte med någon Usb-sladd så jag kan inte lägga in dom på datorn än =(  Men jag ska fixa det. Jag ska också ta tag i designen.

Nu är det iaf sista veckan i skolan, sen har vi APU i 3 veckor och sen har vi lov veckan efter! Såå skönt!
När APUn börjar så ska jag och Alex ta och måla om här hemma, det ska bli så himla kul! Vi var ju  och handla färg igår och beställde tapeter till fondväggen. Senare idag ska jag och Alex ut till Rexbo =D

Mu ska jag fixa lite saker här hemma, men ni får ha det så bra <3



Lollolicious*


Söndag

Hej Hej

Idag gick vi upp klockan 09:00, Alex la sig en stund på soffan för att han hade ont i magen och jag diskade, och städade badrumer och dammade mm. Sen åt vi en god frukost. Och sen gjorde vi det vi är bäst på, la oss och myste i soffan! Har också varit och handlat på ICA, sen var vi på fyndhörnan och clas ohlson. Det var i stort sätt våran Söndag. Nu blir det att ta det lugnt resten av kvällen, och imorgon är det skola... -.- kul? Nej!
Men hoppas ni har haft en trevlig kväll allihop! <3






Lollolicious*




Dålig uppdatering? - I know!

Hej Hej

Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen på senaste tiden. Ska försöka bättra mej, det går i perioder så att säga. En annledning är att jag inte har med mej kameran så ofta, glömmer den lätt. Så jag tar oftast kort med mobilden. Och ni vet att jag har fått en ny mobil för int så länge sen? Ja och då fick jag ingen usb-kabel eller headset, så jag kan inte lägga in bilderna på datorn och jag har inte råd med det just nu. Men ska fixa det så snart som möjligt, men ska försöka ta med kamern oftare.

Idag har jag, Alex, Jossan, Emma och Christer varit i sågmyra och handlat lördagsgodis hos Godis Britta. Ville dit för omväxlingen skull och för att hon har himla mycket godis att välja mellan, plus lite unika sorter som man inte ser på alla mat affärer. Sen kom Cecilia(min moster), viggo(min kusin), Mamma, Emma och Jossan hem till oss för att jag skulle färga Cecilias hår och sen skulle vi fika, det var himla trevligt. Dom har precis åkt hem och jag och Alex ska snart ta och äta något, och senare blir det mys framför tv.

Ha en bra lördagsKväll allihopa! <3




Lollolicious*




2 September

Hej Hej

Idag har jag varit i skolan.... Kul .... Not... Men iaf så kommer babe hem idag, han åkte till stockholm med en jobbarkompis för att gå en frukt och grönsak utbildning. Han har ju bara varit borta sen igrå morse, men jag sakade han så fort han åkte... Det var lite konstigt att sova själv i den stora sängen, men det gick ganska fort att somna iaf, som vanligt. Även fast Linn sov hos mej så saknade Alex när jag väl låg där själv i mörkret. Men men.. Efter skolan gick jag och Linn till Willys, sen åkte hon till Vansbro och jag hem. Jag hade handlat lite till Mamma också på Willys så jag gick dit en sväng och passade på att hälsa på lite ^^
Jag har också varit och handlat på Rätt Pris och ICA.

Men nu ska jag ta och diska och städa lite, och sen ska jag laga mat tills baby kommer hem.





Lollololicious*






Turism...

Hej Hej

sitter här med Linn på lektion, vi ska skriva en lite "uppsats" i turism. Jag har väl kommit en bit men nu är jag inte på humör för att göra den nu, blir väl att stressa ihop något som vanligt, har sagt att jag verkligen ska sköta skolan i år och det går ju ganska bra än så länge men ibland blir jag bara så himla less på allt! Men men...
Sorry för att jag inte har uppdaterat bloggen så myckat på senaste tiiden med det är fult upp nästan jämt, men det kommer inom väldigt snar framtid.

Men nu ska jag försöka skriva lite mer iaf, ha en bra dag!





Lollolicious *


RSS 2.0