1 Juli

1 Juli fyller Morfar 57 år! Grattis till Han!


Morfar 57 år!

Grattis!




Min morfar är speleman och han är grym på violin och nyckeharpa, det är morfars pappa = min gammelfarfar som också är speleman som tillverkar nyckelharporna åt morfar mf

Det är Alltid något att göra!

Det har inte varit en enda lugn stund sen jag & Alex flyttade...

Att göra ett tag frammöver

- Idag måste jag städa upp lite sen ska jag var med Linn, det ska bli kul.
- Imon ska jag planera inför nästa lördag då vi ska fira mamma & Christer efter som att det är jag som ska ordna ALLT!
- på Torsdag ska jag vara barnvakt åt tvillingarna Hugo & Olivia ända till på lördag eftermiddag.
- Fredag = Barnvakt
- lördag: Bröllop och barnvakt.
- Söndag: Inget hoppas jag.

- Nästa lördag är det fest.
- Lördagen efter ska jag vara barnvakt igen åt 2 andra barn, en är 9 månader och en är 2 år.

Det kommer förmodligen vara mer att göra, men det där är det som är inplanerat.

Den 27 junli åker förmodligen Jag & Alex till Stockholm, Waxholm och bor hos Pappa ett tag.
Stockholm = SHOPPING!  YIPPI!

Den 1 Augusti komme min moster Frida och morbror Joar med deras Mamma Jane, Vi ska då åka till Rättvik och åka rådel eller vad det nu heter. Men bara så ni vet så ser jag inte Frida och Joar som min moster ich morbror för båda dom är yngre än mej så jag tycker det känns konstigt att kalla dom moster och morbror, för joar är 13/14 år och frida är 15 år.


Lollolicious *

30 Juni

Hej Hej

Idag vet jag inte vad jag ska göra, jag hade tänkt att sola men vädret var inte på topp idag som det har varit på senaste tid, men ikväll ska jag iallafall vara med Linn medan Alex ska bort. Just nu är han på jobbet och när han kommer hem ska vi åka på nästan en gång och sen kommer han inte hem fören senare ikväll, så vi får inte träffas så mycket idag, och jag vet inte alls vad jag ska göra nu på dagen.... Men jag kommer nog på något, just nu sitter jag ich lyssnar  igenom Michael Jackson låtar. Men jag ska nog städa upp lite här hemma sen igår sen går jag nog till mamma eller något sånt. Hoppas ni får en bra dag.



Lollolicious *


29 Juni 2009

Mamma fyller 40 år!
Grattis till henne!





Har tyvärr inga bilder, men vi ska ha en till fest och då kommer bilder. Vi firade Mamma här hemma hos mej och Alex. Vi åt god mat och sen blev det tårta och kakor. Mamma fick också jätte fina resenter, hon fick brickor, ljusstakar, blommor, muffinsform, av mej fick hon en dag på relax. Jonas köpte nog den gulligaste presenten, han hade handlat den helt själv, han hade köp en tröja med blommor på åt Mamma, men det var inte rätt storlek så hon skulle byta till rätt storlek sen, men det är ju självklart tanken som räknas, men det vara bara så himla gulligt. För hur många 9-åringar går och köper en tröja åt sin mamma? Och han hade även slagigt in packetet jätte fint.



Lollolicious *


28 Juni

Jag, Mamma, Jossan, Jonas, pia, Sofia, Mickael, Eva, Jessica och Rebecka var och badade vid orsanbaden. Det var väldigt varmt, man kunde knappt gå på sanden untan att det brände som jag vet inte vad. På stranden träffade vi min moster Cecilia och min kusin Viggo, dom var där med Simone och Elvis. Vi gick också och köpte glass i det varma vädret. På väge hem lämnade vi av Micke i leksand för han skulle gå på Cirkus, efter det åkte vi andra och köpte pizza.


Viggo   (bilden är inte tagen samma dag)


Lollolicious *

26 Juni 2009 - R.I.P

26 Juni 2009 dog Michael jackson, han blev bara 50 år. R.I.P

Jag var inte hans största fan men han är nån som man har "växt upp med" Och han är grymt bra på att sjunga och dansa. Det är så himla tråkigt att han har dött, han var nog en av dom bästa artisterna i hela världen, det kommer aldrig gå att ta The king of pop´s plats, det finns ju bara en som är som Michael Jackson.


R.I.P
Michael Jackson - The King Of Pop <3







Lollolicious *



Inflyttningspresent



Jag & Alex fick en jätte fin blomma av Mamma, Jossan och Jonas i inflyttningspresent.
Stort Tack <3

25 Juni

Hej Hej

Jag följde med Mamma och Jonas till leksand för Jonas hade friidrottsträning/tävling. Efter det åkte vi och åt på mittii.


Jonas 555


Mammas pojke =)  Jonas och Mamma


Jag satt och solade lite medan jag kollade


Det var en väldigt varm dag, men man ska inte klaga.


Lollolicious *

24 Juni

Hej Hej

Solade någon timme, sen gjorde jag och Alex i ordning lite mat och satte oss ute på våra nya utemöbler och åt, himla mysigt var det. <3



Alex var och handlade och då kom han hem med en stor melonbit till mej <3
Så jag satt och solade och åt melon. Tummen upp på det.


Vi åt klyftpotatis, kött, spenat och morot. Mums



Lollolicious *

21 Juni - 9 månader <3

Hej Hej

Jag och Alex firade 9 månader den 21 Juni! Grattis till oss.

Jag Älskar dej Alexander <3


Lollolicious *

22 Juni

Hej Hej

Ursäkta för den dåliga uppdateringen, men jag har så himla mycket som jag måsta göra. Idag har jag och Alex varit i Leksand och handlat lite, sen blev det lite shopping här hemma också. Imorgon kommer Farmor & Farfar, det ska bli jätte kul, dom kommer med mickro, stolar, 2 st sängbord, köksgrejer, lampor mm. Tommy kommer också imorgon och han ska köpa blommor åt oss, så himla snällt. Imorgon ska jag ta och baka mej en kladdkaka så vi kan fick med farmor och farfar. Igrå fyllde Alex bror år så vi åkte till rexbo för att fira han, det blev tårta och kakor. MUMMMS. Men nu ska jag ta och göra mej i ordning för kvällen, hoppas ni har haft en  bra dag allihopa!


Saker att göra denna vecka!

- måndag: Städat, handlat och solat.
- Tisdag: Baka, handla och Farmor & Farfar kommer. + gå till Expert!
- Onsdag: Umgås med farmor och farfar + sola!
- Torsdag: Kanske åka och shoppa lite.
- Fredag: Fixa Mammas presenter.
- Lördag: Fira Mamma och Christer. Inte helt säkert men förhoppningsvis.

Det kommer nog bli lite mer bloggande efter den här veckan.


Lollolicious *

18 Juni

Hej Hej

Nu har vi flyttat! Fast det var ju för 4 dagar sen. Har inte bloggat sen det 14 juni för det har varit så mycket att göra, men nu är vi nästan klara. Imorgon är det Midsommar så jag och Alex har bjudit hem lite folk tills imorgon, vi ska äta god mat tillsammans och sen ska vi dra in till leksand! Men dom säger att det inte ska bli så fint väder....Men det är väl typisk Svensk Midsommar! Det regnar ju idag, så det skulle inte förvåna mej om det gör det imorgon me.
Nån dag efter Midsommar kommer min Farmor & Farfar hit till oss! Det ska bli jätte kul, vi ska få stolar och lite köksaker av dom. Och Farfar ringde mej för nån dag sen och sa att jag ska få en bil av honom! Och jag kommer att vara ensam om den bilen i HELA Sverige! YIPPI! Men nu ska Alex åka till jobbet och jag har lite att göra här hemma.

Att göra idag

- Köpa blommor
- Bära över resten av mina saker
- Laga mat
- Kanske baka
- Göra lite finare hemma
- sätta upp saker på väggarna
- Packa upp resten av mina saker .mm




Ha en bra dag!


Lollolicious *

14 Juni

Hej Hej

Idag har jag, Mamma, Josan och Jonas varit hemma hos christer och ätit mat och glass. Sen satt vi och kollade på ett program som hette "Förbjuden syskonkärlek"  Ni hör kanske lite på titeln vad det handlar om? Det är om syskon som träffar varandra senare i livet, att dom inte har vuxit upp tillsamman eller vetat att den andra har funnits förän senare i livet. Iallafall så är syskonen tillsamman med varan! Det var ett syskonpar som hade 4 barn tillsammans! Men 3 av dom blev om händertagna om fick komma till fosterfamilj, och den tredje viste dom inte om dom fick behålla. Sen var det en mamma som var 14 år när hon fick en son som hon adopterade bort, sen när sonen blev äldre så sökte han upp sin riktiga mamma som han sen blev kär i och hon blev kär i han, och idag lever dom tillsammans som ett par fast dom är mamma och son! Ja det är ju inte minst sagt SJUKT!  Men men...

Efter som att vi ska flytta imorgon så åkte jag sen hem och började packa, sen kom Alex hem så hjälpte han till, så nu är det inte så mycket kvar. Det känndes väldigt ledsamt att packa, även fast jag ska ha kvar lite saker här, och jag kommer ha kvar mitt rum tills vidare. Men jag har ju jag liksom bott med min Mamma i över 17 år och nu ska jag bara flytta ifrån henne! Det kändes så himla hemskt att packa ihop. Men det kommer säkert bli bra när vi har flyttat, men det är just nu under tiden när man ser att det blir tommare och tommare i mitt rum, och man inser att jag kanske inte kommer tillbaka hem till min lilla Mamma. Men inser verkligen inte vad man har förens det är borta. Visst, jag bor ju nära henne, men det blir verkligen inte samma sak, och inga syskon som väker en på mornarna, även fast det ska bli skönt att slippa det så kommer det ändå bli tomt efter som att jag har ju varit van med det så länge jag kan minnas.


Ta vara på det du har så länge du har det!  <3



Lollolicious *

12 Juni

Hej Hej

Idag har jag, Alex, Mamma och Christer varit på Jossan och Jonas skolavslutning. Sen gick jag och Jonas till försammlingshemmet där dom bjöd på tårta och saft, dom andra åkte hem och Alex åkte ut och lämnade sin fiddy hemma hos sin mamma. Senare gick jag, mamma och Jonas till rätt pris där dom sålde hamburgare för bara 10 kr/st, så vi gick dit och åt, dom hade extraerbjudanden på chips och läsk så det köpte vi såklart ;) Om en timme ska det komma folk hit på middag så jag kanske ska fördriva tiden så lämge med att städa mitt rum. Sen ska jag mysa med Alex när kan kommer hem. Och imorgon medan Alex jobbar så ska jag börja packa saker inför flytten! Efter som att vi flytter på måndag och Alex jobbar hela lördag och söndag så får jag göra det mesta själv, men det kommer att gå bra. Hoppas ni har haft en trevlig fredag!

Ps: skulle lägga ut bilder från idag, men Alex lånade med sig kameran till rexbo för att ta lite bilder på en bil han ska sälja. men dom kommer kanske imorgon.


Lollolicious *

11 Juni

Hej Hej

Idag har jag varit och kollat på 9:ornas utspark på min gamla skola, det var jätte kul att träffa alla lärare man hade förut. Men jag tyckte inte utsparken var så lyckad... Och sen är ju några av 9:orna så otroligt fjantiga, dom tror att dom är såå himla coola men dom är ju bara såååå otroligt fjantiga. (inte alla). Sen gick jag Mamma och Jossan och köpte hårfärg och kollade på skor. Sen skyndade jag och Jossan oss hem medan mamma gick till Pia. Sen när Jag och Jossan kom hem så färgade jag hennes hår, så nu är hon jätte blond! det blev rätt bra faktiskt. Imorgon ska jag, Alex, Christer och Mamma gå på Jossan och Jonas skolavslutning, sen ska jag och Alex skaffa flyttkartonger och sen drara vi kanske ut till Alex mamma. Men om jag inte ska dit så ska jag kanske träffa lite folk från leksand och fira deras skolavslutning, men vi får ju se med vädret och allt, om jag äns orkar. Nu ska jag snart sova, det kommer bli en tidig dag imorgon. Hoppas ni har haft en bra dag allihopa!



Lollolicious *

10 Juni <3


Forever 'n' ever babe <3


Hej Hej

Idag har jag och Alex vart i Borlänge och handlat lite, Precis när jag stod i kassan och det var just min tur att betala så ringde det! Och gissa vem det va?! Det var dom som ska hyra ut stugan! Hon fråga om vi fortfarande var intresserade och det var vi såklart,  sen fråga hon om vi kunnde komma över till dom och prata lite osv. Så vi gick och beställde thaimat och gick till tåget på en gång. När vi kom hem gick vi hem till dom som ska hyra ut stugan och pratade lite, sen när vi va klara så sa dom att dom ville hyra ut stugan till oss! Gissa hur HIMLA GLADA vi blev?! Så på måndag flyttar Jag och Alex till våran lilla stuga! YIPPI! Nu ska vi snart krypa ner i våran mysiga säng och kanske kolla på en film, Hoppas ni har haft en lika underbar dag som mej!


Lollolicious *

9 Juni

Hej Hej

Har inte skrivit på ett tag för jag har inte orkat sitta vid datan för jag får ont i huvudet så snabbt, så ja tog en pause. Lite uppdateringar. Igår var jag, Alex, Linn och deras mamma i leksand och kolla runt lite, på vägen hem åkte vi förbi leksandsbröd, jag kom hem med Mini skorpor med fullkorn i och choklad utanpå. Sen fick Alex jobba några timmar på eftermiddagen så jag satt hemma och tråka -.-  Men sen kom mamma hem och sa att det var en kompis till henne som kanske skulle hyra ut en lite stuga/hus och efter som att jag och Alex har kollat efter både lägenheter och hyr stugor så blev jag så himla glad! Det var en stuga med 2 rum och ett ganska stort kök, och det var i jätte bra skick. Det fanns badkar i badrummet också, Och i vardagsrummet fans det en jätte fin öppnaspis! Jag blev så himla KÄR i huset! Dom som ska hyra ut huste skulle höra av sig så snart som möjligt och berätta om vi får hyra det eller inte. Jag är värsta nervös, men jag HOPPAS VERKLIGEN att vi får hyra det. Det skulle vara jätte bra!
Just nu är Alex på jobbet och jag sitter här hemma och tråkar....Ska gå och möta han sen så att jag komme ut lite idag iallafall, Sen ska jag nog städa lite idag också, för det behövs ^^
Ja det var allt jag hade att säga nu, nu ska jag sitta och vänta på att dom ska ringa om huset, dom ringer nog förhoppningsvis idag eller imorgon. YIPPI! Ha det bra!



Lollolicious *

5 Juni - Sommarlov!

Hej Hej

Idag var det skolavslutning! Så himla skönt. Just nu sitter jag och kollar på Real Housewives of orange county, det är nästan som OC fast det är på riktigt, men dom bor i stora fina hus vid havet och har pengar så att dom klarar sig väldigt bra. Ikväll ska jag och Alex vara barnvakt åt 4 barn, fast vi ska bara vara där på kvällen och natten så barnen kommer sova hela tiden så jag och Alex ska mysa frammför tv. Barnvakt = Pengar! =D
Har inte planerat så mycket inför sommalovet, så jag tar det som det kommer. Men om 2 veckor kanske jag och Alex ska åka till min pappa i Stockholm, Vaxholm. Jag och Alex har snart varit tillsammans i 1 år men han har aldrig träffat min pappa så det blir första gången. Spännande. Nu ska jag snart städa lite på mitt rum medans jag väntar på att jag ska möta Alex. Hoppas ni har haft en bra dag för det har jag haft, än så länge iallafall.






Lollolicious *

3 Juni

Hej Hej

Idag har jag och Alex varit på vårdcentralen för han skulle röntka sitt knä men vi skulle inte få svar förens nästa vecka. Hoppas det inte är något fel med benet. Sen gick vi och köpte present åt mamma efter som att vi ändå va i leksand, för på fredag får ju vi sommarlov och sen funkar inte busskorten...  -.-
Sen har det väl inte hänt så mycket mer idag. Det har varit en helt okey dag. Hoppas ni också hade en bra dag!

Ps: Emma fyller 15år Idag! Stort GRATTIS till henne <3




Dagens Outfit




Lollolicious*

2 Juni

Hej Hej

klockan är bara 08:10 och jag är redan vaken fast jag är ledig idag...(suck) 10:40 går bussen till borlänge där jag ska träffa Linn, det ska bli kul. Jag sak också byta en väska och köpa present till Emma som fyller år imorgon! Grattis. Sen ska vi kanske hälsa på min moster och våran kusin Viggo som precis har flyttat till Sverige, dom kom igår. Sen blir det nog inte så mycket mer idag. Och nu är det bara 3 skoldager kvar tills sommarlovet! Yippi! Men nu ska jag hoppa in i duschen och göra mej i ordning. Vi kanske hörs senare. Hoppas ni får en bra dag fast det inte är något roligt väder! 



Lollolicious *  

1 Juni 2009

Hej Hej

Idag har jag varit på en lektion, eller ja våran enda lektion idag, vi gjorde företagsprovet. Det kändes som att det inte gick jätte bra men inte heller så dåligt. Sen gick jag en sväng på kupolen och köpte lite saker som man bara måste ha = smink. Jag träffade även Vero och Julia där, sen gick jag till bussen, efter som att Alex skulle till vårdcentralen så gick han på i insjön och så åkte vi tillsammans till leksand, undersköningen gick på 10 min och kontade 125 kr! SJUKT.
Man har ju knappt råd att bli sjuk. En Bra dag, varm och solig. Hoppas ni också har haft en bra gad!


Bara för att Jag ÄLSKAR blommorna från Alex  <3
 








Visst va dom fina?
Hur gullig present som helst!
<3



Jag Älskar dej Alex  <3




Lollolicious *

RSS 2.0