24 Augusti

Hej Hej

Idag har jag varit i skolan, vi slutade 10:30 så sen åkte jag hem. Och på bussen hem bestämde jag och Alex oss för att han skulle gå på den bussen jag satt på och så skulle vi åka vidare till Leksand och kolla på färg, men när bussen var framme vid den hållplatsen Alex skulle kliva på så var han inte där! Då hade han missat bussen så jag fick lov att gå av och vänta på han...Sen så bestämde vi oss för att ta nästa buss, så medan vi näntade så gick vi in en sväng på insjönsväveri och kollade, men det var  så himla dyrt där, hittade några gulliga saker som jag kanske ska gå dit och köpa någon dag. Sen såg vi att bussen gick från ica så då gick vi ditt, och på vägen dit så träffade vi Mamma och karin, så vi stog och prata en stund med dom, och sen gick vi till bussen.
När vi kom fram till leksand så gick vi in en sväng på lopp-nor och gjorde ett litet fynd, sen gick vi och kollade på färg. Och jag han inte äta nån frukost och hade inte heller ätit nån mat efter som att vi slutade så tidigt, så vi gick och beställde en hamburgare till mej på sibylla. Sen gick vi in på apoteket och köpte Drops, tandtråd och flour tabletter. Sen gick Alex in på bolaget medan jag kollade i en annan affär, sen gick vi in på Alans sport där Alex köpte ett pat DC skor.
Sen satte vi oss på bussen på väg hem. Det var min dag.




Min frisyr idag



Kul att kunna göra nogot med håret!


Nu ska jag snart gå ner på Expert och ta ut lite bilder.




Lollolicious*



Matvanor




Snart ska jag och bby ta och äta lite, kanske gå ner till affären en sväng innan och handla. Men skulle bara berömma oss lite för vi har bott själva i över 2 månader och vi har bara ätit "skräpmat" 3 gg! Det är inte illa tkr jag. Vi äter mycker soppor och kött, och vi har nästan ALLTID sallad och grönsaker till maten. Som på bilder ovan, oftast så ser våra måltider ut. Men självklart är det inte samma mat varje dag, men själva principen.
Va bara det jag skulle säga ;P




Lollolicious*



20 Augusti


Hej Hej

Igår började skolan och som tur va så hamna Linn i min klass <3
Inatt har jag nästan inte sovit något alls, för jag har haft ont i magen och i ryggen...Så idag var jag hemma från skolan, och imorgon så blir jag också hemma, för då ska hela klassen ha friliftsdag och gå mycket och det kan inte kah vara med på efter jag kan få jätte ont i benet om jag anstränger det för mycket, det har varit så ända sen jag operera mej. Men det är bättre att man är borta från skolan nu innan vi börjar med allt.

Nu tänkte jag visa resultatet av mitt hår, det blev inte som på bilden jag visa men jag är nöjd.
Och så kommer bilder på mina nya skor som jag köpte i falun i samma veva som jag var och klippte mej.


Inte dom bästa bilderna, men man ser ju lite.



                                                        Mitt hår nu, inte dom bästa bilderna, men man ser ju lite.



                                                                                            My new shoes <3




<3





Lollolicious*




16 Augusti

Hej Hej

Har nästan precis gått upp, sitter och kollar på Tv och väntar på att bby ska vakna så att vi kan äta frukost snart! 
Igår var jag och Linn på insjödagen en sväng, och sen åkte hon till vansbro. Men innan vi skulle gå på insjädagen bestämmde jag mej för att sy på clippsen på mitt löshår så att jag äntligen skulle kunna använda det, men smidig som jag är upptäckte jag att jag hade sytt fast ALLA clipps åt fel håll! Men det är bara att göra om.
Sen  Alex åkte till Rexbo och hämtade sin fiddy och sen hade vi film kväll och myste ända till jag somnade ^^  

Idag ska jag inte göra mkt alls, kanske tvätta, sy om clippsen och vara med bby, vi ska nog prata lite om vilka färger vi ska ha på väggarna om vi får måla om  här hemma.

Ha en bra dag everyone! Pusshej <3





Lollolicious*



14 Aungusti

Hej Hej

Idag åkte jag och Linn till falun för att klippas oss, färga håret och sätta i löshår, bussen gick här ifrån kl 07:45  -.-  Snacka om att jag var trött..Vi fick lov att åka så tidigt för att jag hade tid kl 10:00 så det var enda bussen som gick som passade. Men ifa så förgade jag mitt hår och löshåret, och jag blev nöjd med resultatet! Linn kippte sig och satte i sitt löshår igen. Imorgon ska jag sy fast mina klipps, och sen blir det Insjödagen med Linn.
Bilder på håret kommer nog imorgon kväll eller på söndag.
Hoppas ni har haft en bra fredag, Pusshej <3





Lollolicious*

13 Augusti

Hej Hej

Nu har vi varit i falun och klippat oss och färgat håret, men jag blev INTE nöjd! (som vanligt när jag ska göra något så blir det inte som jag tänkt mej) Men iaf så ska jag dit igen imorgon och göra om allt. Det var Alex syster Rebecca som färgade, och sen vågade jag inte ens gå tillbaka och säga att jag ville göra om det så Alex fick lov att göra det, kände mej jätte dum.

Efter vi hade veir hos frisören åkte vi till jysk och handlade 2 flätade trä korgar som vi ska ha inne i badrummet. Sen när vi kom hem till insjön så åkte vi till pizzerian och köpte oss lite pizza, det var min dag.
Hoppas eran dag var bättre än min, Pusshej <3







Lollolicious*





Hahaha


Hej Hej


Sitter här och äter ett vanilj-hjärta och dricker blåbärsoppa och
har precis kollat på youtube när den "stora" bloggerskan Dessiré fått en tårta rätt i ansiktet, hur kul som hälst. Asså f'n vad pinsamt, bland så mycket folk! Men hon förlängde säkert mångas liv med mycket skratt, iaf mitt. Tänk dej att bara nån kommer och trycker upp en tårta i ansiktet på dej? Jaja.

Nu ska jag iaf gå och städa lite och imorgon bär det av tidigt till Falun, så vi hörs senare på eftermiddagen/kvällen.

Ps: Det finns länkar till videon på Amirs blogg, länken finns om du går in på kommentarer på inlägget As you want.
www.Gaybloggen.com



Lollolicious *




12 Augusti

Hej Hej









Klockan är 11:45 och jag ska snart gå hem till Karin och gå ut och gå med hennes hundar, för Karin är i Stockholm och hämtar en katt så då fråga hon om jag kunde hjälpa henne. Sen ska jag gå hem till Mamma när hon har lunch för vi ska ringa försäkringskassan. Sen ska jag nog städa här hemma och rensa min dator på lite allt möjligt, bäst att göra det nu innan skolan börjar.

Imogon åker Jag, Alex, Linn och deras Mamma till falun. Jag ska klippa mej och färga håret och löshåret, och Alex ska klippa sig, vi ska vara i Falun kl 09:15!! och vi åker hemifrån 08:15! Upp tidigt med anndra ord, men det är lika bra att vänja sig, för snart börjar skolan och då måste jag åka hemifrån kl 07:15 om jag inte får ett bättre schema.
Efter vi har klippt oss ska vi gå på stan i falun en sväng, jag ska kolla efter ett par skor, en västa och 2 tröjor. Sen åker vi till Borlänge där vi ska bla in på jysk.

Men nu måste jag gå till hundarna, men vi hörs senare idag, pusshej <3






Lollolicious*





10 Augusti - Äntligen här! <3


Hej Hej

När jag var hos farmor & Farfar så gav farfar mej pengar till en mobil efter som att min börjar bli lite utsliten.
Och idag kom den äntligen! En rosa KU990i  I Love it <3



Snygg va!?











Lollolicious*





9 Augusti

Igår åkte vi till Borlänge och sov hos Mammas kompis Annica för hon har precis fått en dotter som är 2,5 månader som heter Isabell, och på söndagen skulle hon döpas. Men Jonas blev sjuk så han och Mamma fick stanna hemma, men dom var med på festen som var efter dompet hemma hos Annica. Så såg våran helg ut.

Lägger inte ut några bilder i detta inlägg





Lollolicious*


7 Augusti - flygfest i Dala-järna

Uppdate

Jag och Linn var på flygfesten, vi åkte dit med Christin, Therese, Hannah och Li. Vi träffade lite folk och sen gick vi hem till Emelie och satt och festade lite där, vi pratade och hade kul. Sen på natten fick Alex och hans kompis Magnus komma och hämta oss i Dala-järna för vi hade ingen stans att sova. En okey kväll, men inte den bästa.

4 Augusti - Uppdatering

Hudiksvall

Jag och Babe åkte till Gävle för att Shoppa lite på Ikea och Valbo köpcentrum, men vi ha bara in på valbo, för sen kom Pappa och Mari och hämtade oss i gävle och sen bar det av till Hudiksvall, hem till Farmor & Farfar.


Det här var det jag kom hem med från Gävle
















I Love <3

Jag kom hem med

Jeans
2 Armband
2 Leggings
en Ring
ett Nagellack
Klänning
5 par strumpor
1 par mjuka strumpor/sockor
2 par gardiner
2 bikinitoppar, köpta i borlänge
3 par trosor


Allt för bara 1000 kr!



Jag och babe påväg till Hudiksvall







Jag hade tråkigt så jag tog lite "tönt" bilder


Babe <3


Dom bjöd vi på




Nästa dag åkte Jag, Alex, Mari och Farmor iväg på auktion i illsbo




Jag fyndade 4 gamla kryddburkar som vi ska ha som prydnader i köket
(har ingen bild på dom just nu)




Babe <3




Senare på kvällen gick jag, Alex, Pontus och Ludde en sväng i skogen och ner till vattnet.





Pontus & Ludde

Pontus


Ludde


Wilma


Jag & Alex <3


Jag


Jag och Babe <3


En jätte mysig kväll


När vi kom hem så grillade vi,
Det var Jag, Alex, Pappa, Mari, Pontus, Ludde, Farmor, Farfar, Jens och Jim .





6 Augusti bar det av hem igen, vi var inte borta så länge men det var ändå skönt att komma hem.



det var 3 byten på vägen hem



Tågstationen i Huddiksvall



Mysig hemresa med Babe <3



Det var inte bara jag som var trött efter att varit bort i 2 dagar. hihi




Det var kul att komma bort från insjön ett tag,
men det var också jätte skönt att komma hem igen <3


Ett långt inlägg, men men.



Lollolicious*




2 Augusti - Uppdatering

1 Augusti kom Jane, min moster Frida och min morbror Joar och hälsade på oss, dagen efter åkte Jag, Alex, Mamma, Jossan, Jonas, Jane, Frida och Joar till Rättvik för att åka rodel. Men det var ganska dyrt så jag och Alex tittade bara på, men vu hade inte tänkt att åka iallafall så det spelade ingen roll. Men här kommer lite bilder iallafall.






Jonas kommer i full fart ner för backen


Jonas


Alex <3


Den bjuder jag på



Sen blev det glass i det fina vädret

Polka & Melon smak, MUMS





Lollolicious*



8 Augusti - Uppdatering

Hej Hej

I natt kom Alex och hans kompis och hämtade oss i Dala-järna, och om ca 3 timmar ska jag, Mamma, Jossan & Jonas till borlänge och sova hos Mammas kompis för vi ska på dop hos dom imorgon. Men bilder från allt jag varit på under den senaste veckan kommer imorgon kväll eller måndag morgon.

På torsdag ska jag & Alex till Falun och fixa håret, Alex ska klippa sig och Jag ska kilppa och färga mitt hår och mitt löshår. Äntligen! Så jag ska sy på clippsen på torsdag kväll.

Den 15 Aug är det insjödagen, så det blir väl att dra dit och kolla lite också.

Men ni får ha en bra lördag så hörs vi imorgon kväll. Pusshej <3




Lollolicious *




Dala-järna ikväll

Hej Hej

Igår kom jag och Alex hem från min farmor och farfar, mer uppdatering kommer på söndag kväll.

Är med Linn just nu och vi håller på att göra oss i ordning för att åka till Dala-järna för att det är nån slags fest eller liknande där så drar dit och kollar lite och träffar folk. 

Ha en bra helg! <3 



Lollolicious* 

3 Augusti - Uppdatering!

Hej Hej

Är hemma hos mamma, så jag lånar min systers dator så det kommeringa bilder förens på torsdag, för på torsdag får vi internet igen! äntligen.

Idag har jag och mamma varit och handlat lite och Alex är på jobbet, snart ska jag, mamma och Jonas äta kräftor! Mums.
Nu har jag äntligen fått mitt löshår! (fick det i torsdags) Men ska boka tid hos min killes syster rebecka som är frisör och fråga om hon kan fixa till allt mitt hår. 
Imorgon drar jag och Alex till gävle för att shoppa på Ikea & Valbo köpcentrum, så det ska bli kul. Sen kommer Pappa & Mari och hämtar oss och sen åker vi vidare till norrbo, det ligger typ i ljusdal. För vi ska dit och häla på min farmor & farfar plus att mina 2 bröder på pappas sida redan är där, så dom ska vi också träffa. Men vi blir inte bort så länge, vi kommer hem på torsdag kväll. Men nu ska jag gå och äta kräftor, men vi hörs kanske på torsdag om vi inte kommer hem för sent.

Ni får ha det så bra så hörs vi om några dagar. <3  





Lollolicious*



RSS 2.0