Mitt löshår är på G....

Hej igen

För ett tag sen ringde Mamma till mej för att fråga lite vad jag skulle ha för färg osv på mitt löshår. Efter som dom är i Stockholm och Jag & Alex inte följde med så köper Mamma löshåret till mej så att jag slipper beställa. Så imorgon kommer dom hem och då får jag äntligen mitt älskade löshår! Yippi! Men jag måste färga mitt hår och löshåret innan jag kan använda det... Så jag ska be Alex ringa sin syster som är frisör och fråga om hon kanske vill färga mej, efter som att färgen jag vill ha är lite blandat med mörkt & en svag röd så vill jag inte färga det själv. Men nu ska jag snart gå till ica och handla och möta Alex. Ni får ha det så bra <3




Färgen som jag ska ha på håret <3




Ps: Blondinbella go's brunett? Brunettbella? Det förstör lite av det namnet som hon är känd för, men men, får se om hon står ut att vara brunett när inte namnet passar. Men jag kommer alltid att kalla henne blondinbella. 

Peace <3





Lollolicious *




29 Juli



Hej Hej


Igår var jag med Linn & Tess i rättvik! Det var jätte kul! Vi träffade lite folk som vi kännde, några av dom var Sandra, Sofia, Veronica, Linda mf, och sen träffade vi en hel drös trevliga människor som vi inte kände. Kul hade vi iaf. Vi åkte in till rättvik vid 15:00 tiden och åkte hem ca 00:00
Visst vi åkte hem lite "tidigt" men det sägs ju att man ska sluta när man har som roligast. Linn sov hos oss och åkte hem idag, och imorgon kommer hon hit igen när Alex ska åka till rexbo för att köra kross.   


Innan jag åkte till rättvik fick jag lov att gå ner till Kicks och köpa smink!
(ni får ursäkta den dåliga bilden)



Det här kom jag hem med

Foundation borste - 95 kr
Masscara - 170 kr
Foundation - 159 kr







Bilder från rättvik - Classic car week





Tess

Tess


Linn*





1 Miljon!

Idag fick min pojkvän ett sms från hans chef där det stod att en kund till dem vann 1 miljon på en trisslott som dom hade köpt på ica där min pojkvän jobbar, och det var en som bor här i insjön. Liksom tänk att det kanske var min pojkvän som har sålt den lotten, liksom suttit med 1 miljon i handen utan attt veta det och gett den till någon annan! Och tänk vad kul för den som vann!

Men nu ska jag kika runt lite på internet, jag får hoppas att ni får en trevlig eftermiddag så kansk vi hörs lite senare ikväll också. <3




Lollolicious *










28 Juli


Hej Hej


Alex har precis åkt till jobbet och jag sitter och planerar lite inför dagen. För det är ju ccw nu så då lär man ju faktiskt åka dit, Jag ska gå på tåget här i insjön vid 5 tiden ungefär där jag ska träffa Linn. Alex ville inte följa med efter som att han ska jobba så länge, så då drar jag dit med Linn ist, och i rättvik ska vi ju också träffa lite folk såklart. Men innan ska jag hem till Mamma och mata katterna och sen ska jag ner på kicks och handla smink! Sen blir det väl att sitta hemma ett tag inna jag gör mej i ordning för att åka. Men nu ska jag se om jag kan hitta någon som kan köra hem mej från rättvik i natt.

Hoppas ni får en bra dag *





Lollolicious
*



For all those times <3

Hur vet man vad som är rätt och fel? Ska man verkligen följa sina instinkter?

Det var alltid jag och Linn, Alltid. Vi hade varit bästa kompisar såå länge. Alla viste att det var Linn & Lollo, det bara va så. Vi viste allt om varandra. Men 23-24 Juli 2008 blev jag kär i min bästa kompis storebror! Linn's bror! Det var början på det bästa och det värsta. För som ni kanske förstår så gled jag och Linn ifrån varandra, och jag och Alex kom närmare varandra.

Jag är såå himla glad att jag har Alex! ( Linn's bror ). Han är något av det bästa som någonsin har hänt mej. Det finns inga ord i världen som kan beskriva hur oerhört mycket han betyder för mej, vi har snart varit tillsammans i ett år, och jag är fortfarande lika kär, men nu är jag kär på ett annat sätt, om ni förstår vad jag menar. När jag och Linn kom ifrån varandra helt där ett tag så var Alex det bästa jag hade. Han hjälpte mej på dom bästa sätten man kan bli hjälpt på, han fanns där hela tiden! Och för ett tag sen gick jag igenom ett jätte svår period och jag trodde aldrig att det skulle bli bra igen. Men Alex fanns där hela vägen, den finns inte ens ord som kan beskriva hur mycket han hjälpte mej. Även dom dära små sakerna, som tex alla gånger han fick mej att skratta. Allt hjälpte. 

Nnär jag och Linn kom ifrån varandra så känndes det verkligen som att något fattades, även fast jag hade Alex så blir det inte alls samma sak. Det hade alltid varit jag och Linn, vi lovade varandra att alltid stanna hos varandra, vad som än hände. Det blev ett stort tomrum för mej när jag insåg att det inte kommer bli som förr. Allt jag och Linn delade, Skratt, Känslor, vi delade allt. Och tänk dej att allt det tags ifrån dej sakta men säkert, allt som du hade var plötsligt inte där, det blir tomt.
Alex hjälpte mej inte att fylla det tomrummet, utan han hjälpte mej att gå vidare. Även om man inte vill så måste man gå vidare förr eller senare. Men det betyder ju inte att man inte kan ha det som man hade det innan. men man kan inte leva i det förflutna, det existerar inte längre, det är bara minnen. Kanske till och med dom bästa.


For all those times *


 





 




 





Dom bästa tiderna *




Lollolicious*





Inget internet!!

Hej Hej

Idag kommer dom att ta bort vårat internet! OMG! Och dom nya ägarna kommer inte att flytta in förens på torsdag, och det första man gör är kanske inte att sätta in internet, så jag vet inte när vi får tillbaka vårat internet. Jag vet ine viken tid dom tar bort det så jag kanske hinner skriva en gång till, men om jag inte skriver på ett tag så vet ni ju varför. Men ska jag bara äta upp min blåbärs muffin sen ska jag göra mej i ordning. Jag och Alex ska gå ner och kolla på hjultorget en sväng och så ska jag gå förbi Mamma och dom en sväng innan dom åker till Stockholm. 15:00 börjar Alex att jobba så då vet jag inte vad jag ska hitta på.... Får väll städa och tvätta, för det behövs! Men ni får ha en bra dag och så hörs vi när jag har fått tillbaka internet! PussHej*






Lollolicious *





26 Juli

Hej Hej

Idag har jag och min lillesyster Josefine städat ur mina grannars hus efter som att dom precis har flyttat. Vi tjärnade bra pengar på det också! Så nu sitter jag här vid datorn och kollar på olika hårfärger på tajmahal & google, för Mamma och mina syskon ska nämligen åka till Stockholm och hälsa på min mormor & morfar B och då ska Mamma köpa löshår till mej!!!! Yippi! Så nu håller jag på och funderar på vilken hårfärg jag ska ha..... Jag kommer självklart inte färga det blondare utan det ska ju bli mörkare, men det får inte bli för mörkt heller!  Men vi får de hur det blir. Om en halvtimme kommer Bby <3 Och då ska vi äta. Senare ikväll kommer Mamma & Jonas hit! Jonas ska hämta sitt X-box som han har köpt av Alex och Mamma kommer med pengar, och så ska hon kolla vilket löshår jag ska ha. Men nu ska jag fortsätta kolla vidare. Hoppas ni har hafr en bra dag och en fortsatt trevlig kväll!

Ps: Jag känner mej helt frisk från magsjukan, så nu funderar jag på att åka på Classic car week på Tisdag!
Men vi får se om min bby vill hänga på, har nämligen inte frågat än (A) Men jag känner att jag vill komma ut lite!





Funderar starkt på den här hårfärgen, tror det blir det! Vad Tycker ni?






Lollolicious *






22 Juli

Hej Hej


Här kommer lite uppdatering från i Onsdags! Då åkte jag & Alex till Rexbo för att fira hans lillasyster Linn som fyllde 17! Grattis till henne!  









Gamla minnen från sommaren 2008, Take me Back <3







Lollolicious *




24 Juli


Hej Hej

Idag har jag inte gjort nånting nästan! Gissa varför, jo för jag har fått magsjuka! elle något liknande, spytt har jag iaf gjort :S Men nu känns det bättre! Inte helt bra men bättre. så idag levar jag på fil, cola och smörgåsrån, lite fil, 2 små glas cola och ca 4 st rån är allt jag har ätit idag... Men snacka om att jag har en platt mage nu asså! Men men... Nu ska jag iaf sätta på en till film tror jag, kollade precis klart på Wilde Child. Hoppas ni har en har dag!  



Stakars mej! Hatar att vara sjuk!





Lollolicious *






Hej Hej

Hej Hej

Just nu är Alex ute och kilpper gräset medans jag sitter här vid datorn. Nu hade jag tänkt att gå ut och kolla om han är klar snart så att vi kan mysa lite, till en film kanske. Vi får se. Nu kommer set också lite bilder på vad vi fick med oss hem igår!



Skärpet jag köpte igår! <3



Bby som är såå duktig att klippa gräset!  I Love U <3



Klockan som vi ska sätta upp i vardagsrummet när vi har gjort om.



Och den söta tomten som man kan sätta ljus i.



DAGEN MAT



Grönsaks sopa med börd och hallonsoda till. Mums!
palsternackan och potatisen fattades på bilden.




Lollolicious *





Bloggare, bloggare!

Tänkte att jag skulle Hissa och Dissa lite bloggare!












KISSIE -
Hon är klockren! Provisrera läsare för att tjärna pengar. Jag gillade inte henne
från början, utan precis som många andra tyckte jag bata att hon va för mkt, för mkt fjortis!
Men nu är det bara - GO KISSIE!

Kissies.se


Foki - En söt tjej som verkligen har lagt ner tid på att hitta underliga och coola saker att
lägga ut i sin blogg.

Foki.blogg.se


Ellamarie - en tjej som är 15år (nu16 år) och är gravid med tvillingar, hon har bara 9 dagar kvar
innan hon blir tvåbarnsmamma! Visst, jag tycker hon är lite väl ung för att bli mamma,
speciellt åt tvillingar, dubbelt så mycket jobb! Men hon verkar som en bra tjej och jag tror det kommer
att gå bra för henne! 

Ellamarie.blogg.se



Patricia - En tjej som är 17 år och ska få sitte första barn om 2 dagar, man får
följa hennes vardag som ung och gravid.

Popblogg.nu






Desiree - Orka små fjortisar som inte en kan sminka sig utan att dom ser ut som kladdkaka i
ansiktet, sminkar sig så mycket att dom har fettiga fläckar i hela ansiktet, och så mkt masscara
så att det ser ut som sement på ögonfransarna, nej det är INTE SEXIGT!  OCh jag är verkligen INTE
avundsjuk! snara tvärt om, ORKA VARA FJORTIS!

Desireenilsson.blogg.se


KENZA -
Verkar som en jätte söt och trevlig tjej, jag gillade hennes blogg i början, men
jag tycker att hon har blivit sämre på att uppdatera. Och jag har bara börjat tappat suget för
bloggen.

Kenza.se





Jag DISSAR Desiree! Mohaha


Bloggar jag läser!

Kissies.se
Kenza.se
Paulinadanielsson.blogg.se
popblogg.nu
Ellamarie.blogg.se
desireenilsson.blogg.se
gaybloggen.com
foki.blogg.se
arrman.se
luthman.blogg.se
veeroniiiica.blogg.se


Det är dom bloggarna jag läser oftast!
finns fler som jag bara läset ibland.



Lollolicious *


20 Juli

Hej Hej

Klockan är 09:03, jag har redan varit vaken i 1 timme! -.-  Jag vakna när Alex skulle gå till jobbet och har inte kunat somna om... Men men, nu sitter jag hä roch kollar runt på internet, tex på bilddagboken kom jag in på en tjej och en kille som hade sin bilddagbok tillsammans, och där la dom bara la upp väldigt vågade nakenbilder, men dom hade ju gjort cencurer för att bdb inte skulle stänga av deras bdb. Det finns många med olika intressen ^^  
Det är inget roligt väder idag så jag ska nog bara vara hemma och vänta på att Alex ska komma hem, han skutar 12:00 så det är ju inte så jätte lång tid kvar. Tror jag ska sätta mej och kolla på en american pie film.


19 Juli




Igår skulle jag och Alex åka till hans Mamma i Rexbo för att hämta lite saker, vi fick en prydnadstomte som man har ute så sätter man  ett ljus i den, en klocka, gardiner, pajform mm. Sen åkte Jag, Alex, Linn, och alex Mamma & Pappa till borlänge, vi gick på kupolen en sväng. Jag investerade i ett nytt skärp med nitar och glitter på från ginatricot, 79 kr bara! (bild kommer sen) Sen gick vi och åt på Thai-resturangen. MUMS! Sen gick vi in på willys och sen åkte vi hem.




Lollolicious*

Yesterday <3


Jag var ute och tog lite sommarbilder igår! Toppenväder!



Fick 2 fina blommor av mamma som vi plantera i våran nya kruka!



Me



Trosorna jag köpte igår.



Pieces





Lollolcious*






Hiss eller Diss?


                          


                                  
                                                    


                                           

                                                                                                            


Tummen upp för Nitskor mm, såå snyggt! <3






Jag Älskar den här parfymen, den är inte överdrivet dyr och den luktar jätte gott!





Desperate housewives, I just love it!











Masscara som ger klumpar, tycker att reklamen ger väldigt falska förhoppningar
om Extra-Volume Collagen från lorea'l.





Mensvärk dissar jag stort! Jag tror inte att det är nån tjej som gillar att ha ont.






Sist men INTE minst, OTROHET!
Jag hatar folk som är otrogna mot sin partner, jag fattar inte hur man kan såra någon så
mycket, helt otroligt respektlöst! Jag skulle aldrig stanna i tt förhållande där min partner har varit otrogen mot mej!
Blir så jäv*a förbanad när jag ser sån i filmer osv.
Man ska inte vara i ett förhållande om man inte kan hålla sig till den man är tillsammans med!

OTROHET!




Det var vad jag tyckte!

Ha en bra dag!



Lollolicious *





15 juli

CHRISTER 40 år idag!

Stort GRATTIS till honom!


<3






Hej Hej

Idag har jag, Alex, Jonas, Jossan, Christer och Mamma varit och firat Christer hos farmor, det blev, bullar, kakor och tårta såklart! MUMS. Jag har också tagit lite sommarbilder idag mm. Sen när jag skulle lägga upp bilderna så ringde Mamma och fråga om jag ville äta hamburgare med dom, efter som att Alex var på jobbet och jag var hungrig så gick jag hem till henne. Sen satte vi oss ute i solen och åt glass. Jonas åkte sen hem till Christer och Jag och Mamma bestämmde oss för att gå och kolla på lager 70 en sväng. Jag hittade 3 par trosor för 100 kr av märket pieces. Sen gick jag och mötte Alex. Sen har det inte hänt så mycket mer idag. hoppas ni har haft en bra dag!


Kommer bilder imorgon!



Lollolicious *



Uppdatering!

Efter som att det inte blev så jätte mycket bilder på mej från bröllopet...




Tyckte det var ett bra val av kläder för att gå på bröllop, en söt klänning med
en cool Topp/jacka till. Det är sött men drar inte till sig för mycket uppmärksamhet,
det ska ju dom som gifter sig göra, speciellt bruden!




Jag har också shoppat lite som vi behöver i hemmet!


Handdukar: 2 stora badlakan för 40 kr/st
2 vanliga duschanddukar för 20 kr/st !!!
5 kökshanddukar för 2 kr/st !!
2 Gästhanddukar för 2 kr/st




Kökshanddukarna. Handdukarna köpte jag från GRIPSHOLMS på Hjultorget!


Och när vi var på Ica Maxi i Borlänge och handlade till festen så fick jag syn
på dom här fina ljusstakarna för ca 15 kr/st !!
Så jag fick ju bara lov att köpa dom!



Nu har ni fått lite uppdatering!



Men nu ska jag hoppa in i duschen! <3



Lollolicious *



I JUST LOVE IT! <3

Hej Hej

När morfar va haä så fick Jag, Jossan och Jonas presenter av han! Vi träffar nästan aldrig våran morfar men när vi väl träffar han så får vi nästan alltid något fint! För han träffar inte oss på våra födelsedagar osv. Men när han var här i söndags så fick jag ett jätte fint halsband! Jossan fick också ett halsband och Jonas fick ett jätte snyggt armband där det var ingraverat hans namn. 

Så här kommer lite bilder på mitt halsband som jag är så himla kär i! <3


<3 <3 <3 <3


I LOVE IT <3


soo pritty! <3


Visst var det fint!?



Lollolicious*




14 Juli

Hej Hej

Idag har jag gjort jätte mycket känns det som! Och jag har varit jätte nöjd med att bara vara hemma och pyssla med lite allt möjligt! Helt underbart!

Allt jag har gjort idag!

- Diskat
- Dammsugit hela huset
- Tvättat 4 gg
- bytt sängkläder
- Städat köket, badrummet och vardagsrummet
- hängt tvätt
- och uppdaterat bloggen lite


det är inte fy skam.


Festen!

Hej Hej

Här kommer lite bilder från festen vi ordnade för Mamma & Christer!


Det blev ganske mycket att duka, det var ca 30 personer på festen!



Det blev ju självklart JÄTTE god mat! Det var Farmor som lagade all mat!
Supergott!



Sen blev det ju såklart tårta! Och det är jag själv som har bakat hela tårtorna!



Sen blev det ju presentöppning!



Morfar stod ju självklart för musiken....



Och då ville Viggo att alla skulle dansa! Hahaha



Sen umgicks vi och hade en jätte trevlig kväll!
Min MORBROR Joar till vänster på bilden, min kusin Viggo i mitten och min
lillebror Jonas till höger på bilden. Ja tänk att den där lilla killen till vänster är
min Mamma LILLEBROR!
Han är bara 14 och Mamma är liksom 40, och Morfar är 57!


Festen blev väldigt lyckad och vi fick träffa folk som vi inte träffar så ofta, och vissa
hade vi inte träffat på flera år! Så det var superkul!



Lollolicous*



12 Juli- FEST

Hej Hej

Idag har vi haft 40-årsfest för Mamma och Christer, det var jätte roligt. Vi var runt ca 30 personer och det vara BARA släkten! Men  inte hela släkten. Kvällen blev väldigt lyckad. Det kommer mer uppdataeringar och bilder imorgon efter som att jg inte orkar lägga upp allt nu, för jag är så himla trött! Hoppas ni också har haft en bra dag.


Lollolicious *

Jag Älskar Dej Alexander





En resa på tusentals mil börjar alltid med ett enda steg


Look what has happened with only one kiss
I never knew that I could be in love like this
It's crazy but it's true
I only want to be with you

<3







Ingen får mej att känna som du
Ingen får mej att älska som du
Du fyller mina dagar med hopp och kärlek
Du hjälper mej framåt när livet vill bakåt
som tack ger jag dej min kärlek,
min trohet, och min vänskap
för dej vill jag följa för alltid
vad som än på vagen händer.






It's crazy but it's true
I only want to be with you *



Jag Älskar dej Alexander Luthman*


Forever 'n' ever babe







9 Juli

Hej Hej

Idag gick jag upp 07:30 för att jag, Jossan, Erik och Hans skulle åka till Borlänge. Först lämnade vi av Erik på DC sen åkte Hans, Jag och Jossan till Ica Maxi och Lidl och handlade till festen på söndag! Men det vara verkligen inte bra väder idag, tycker synd om dom som fick lov att spela på DC, men dom verkade ha roligt ändå, men det var inte så jätte mycket publik, inte många som vill ut och kolla på fotboll när det spöregnar! Jag har lagt ut listor på bloggen ibland om vad jag ska göra för något, men det blir aldrig att jag följer listan. Det brukar bli att jag flyttar ut det till sista minuten typ -.- Men nu ska jag faktiskt ta tag i det viktigaste så att det blir gjort. Men ja hoppas att ni har haft en trevlig dag!

Kvar att göra

- Torsdag: Har handlat i blge, Handla mer nu!
- Fredag: Baka kakor & göra marshmallow doppade i chocklad. Hjälpa Mamma att städa.
- Lördag: Fixa stugan osv. Baka 2 st tårtbottnar på lördag kväll.
- Söndag: Fixa mej, Handla, Ta upp allt till stugan, fixa, göratårta. Sen blir det Fest!


Men nu ska jag dra till affären och handla ballonger, serpentiner, saft, grillkol mm.




 

Lollolicious*



7 Juli

Hej Hej

Idag har jag faktiskt redan städat och planerat lite inför kommande dagar i veckan. Jag har även varit ner på Lager 70 och handlat lite kläder till mina bröder.  Idag ska jag baka kolakakor som vi ska ha till söndag, och till eftermiddagen kommer Cecilia, Viggo, Jossan, Mamma och Jonas och fikar lite hos oss. Alex kompis Erik är också här idag, han ska sova över här till imorgon för han och Alex ska sitta och lana -.- haha. Men efter som att Alex ska jobba från 14:00 - 19:15 så måste Erik vara här själv ett tag.


Min vecka

Tisdag: Baka, handla, få besök, boka biljetter till sthlm.
Onsdag: Gå till Expert och Clas mf butiker, kanske baka lite mer.
Torsdag: Handla lite i Blge och kolla lite på DC.
Fredag: Städa hos Mamma och förbereda för festen.
Lördag: Göra iordning stugan där festen ska vara och se till att allt är klart tills på söndag.
Söndag: Göra sallad, göra tårta och fixa. sen blir det FEST!



Lollolicious *

6 Juli

Hej Hej

Nu sitter jag här i soffan framför datorn, har inget speciellt som ska göras idag. Men jag hade tänkt att jag skulle passa på att städa lite här hemma och sen tvätta all våran tvätt, sen blir det kanske att jag planerar inför festen som troligtvis blir på söndag. Alex sa jobba en stund idag så jag kanske drar till Mamma en sväng då och kollar vilka hon har bjudit på festen så jag vet hur många som kommer, kan vara bra att veta efter som att det är jag som ska ordna det mesta. Just nu sitter jag också och kollar runt lite på internet, jag har sett "Walking with dinosaurs" på reklamen flera gånger och jag är så himla sugen på att gå, så jag funderar på om jag ska köpa det i present till min lillebror efter som att han fyller 10 år  i år, men han fyller inte förens i December men tänkte att han skulle få det i förskott för jag tror att han verkligen skulle tycka att det var hur coolt som helst. Men vi får se hur det blir. Nu ska jag kolla vidare, hoppas ni får en bra dag.


Jonas & Jag, den bjuder vi på ;P




Lollolicious *

4 Juli - Bröllop

Hej Hej

Idag har jag varit på Bröllop, Magnus & Christine gifte sig. Magnus är Alex storebror. Brällopet blrv lyckat, tur med vädret och allt. Jag fick även träffa många i Alex släkt som jag inte hade träffat innan, som tex, Kalle Alex kusin, Alex Moster Pia och hennes man Tjabo, Alex Morfar. Jag träffade ju också en hel del från Christines släkt. Efter vigseln blev det smörgåstårta, sen hade Magnus best-man Alexander.B gjort cheasecake till efterrätt, det var himla god! Och till kvällen blev det pastasallad. Btw så sitter jag barnvakt till Hugo & Olivia, har haft dom sen torsdag och dom ska hem imorgon, men Mamma passade dom medan vi var på bröllopet, STORT TACK MAMMA! <3
Nu ska jag och Alex mysa i soffan till en film med lite chips och läsk, hoppas ni har haft en bra dag allihopa!



Magnus & Christine vid vigseln



Christine & magnus som Man & Hustru



Jag önskar dom all lycka frammöver som Man & Hustru!
Grattis!



Lollolicious *



Planer

Hej Hej

Idag har jag och Alex varit i Rexbo och åkt fiddy till vattenfallet, men vägen i skogen var översvämmad så vi fick lov att åka tillbaka, men då börja det ösrega, åska och blixtra. Så vi var helt genomvåta när vi kom hem... Men men. Pappa och Mari åker till Grekland på Fredag...lyllos dom!  Men jag och Alex har även gjort lite planer, vi ska nämligen åka till Stockholm den 27 Juli och i höst ska vi åka på kryssning till åbo eller något liknande, kanske blir mer, beror på hur mycket vi har råd med. Men nu ska jag gå hem till mamma för vi ska planera lite till festen som troligtvis blir på lördag, Ha en bra kväll allihop! 



Lollolicious *  

RSS 2.0