31 Maj

Hej Hej

Igår va jag & Alex barnvakt åt tvillingarna hugo och olivia, Maja och Isac. Vi gick hem till dom klockan 09:30 fm. klockan 13:00 åkte vi Allihoppa till medeltidsmarknaden i leksand. Det var väldigt fint väder, nästan lite för varmt. Vi gick där i nån timme och sen åkte vi hem.

Jag och Alex kom inte hem förens fyra imorse.. Sen vakna vi kl 09:00 typ av att min syster höll på att skrika åt min bror! (SUCK). Så vi gick upp och åt, sen hoppa jag in i duschen och gjorde mej klar för dagen. Alex åkte ut till Rexbo för att hämta lite saker och säga grattis till sin mamma på morsdag. Medans han var i Rexbo gick jag och min bror och köpte glass. MUMS!
Och kl 15:00 kom det lite folk hit för att fira mej efter som att vi inte hade tid förens idag, så det blev fika och smaskig jordgubbstårta. Kvällen avslutades med att Alex, Christer Jonas och jag gick upp till vattberget en sväng i det fina vädret. Christer och Jonas cyklade hem efter ett tag, så Alex och jag tog oss en lite kvällspromenad, det var såå mysigt, det var perfekt väder, sol och vind. En underbar sommarkväll helt enkelt. Nu ska vi äta lite och sen ska jag göra mej i ordning så att jag och Alex kan kolla på en film innan vi ska sova.
Hoppas ni har haft en lika underbar dag som jag!


Ps: TACK Mamma, Christer, Jossan, Jonas, Emma, Farmor, Bertil, Alex, Stina, Mormor & Morfar, Tommy mf för alla fina presenter!  <3


Ni glömde väl inte Morsdag?!

Det här fick Mamma av mej. En nalle där det står världens bästa Mamma på,
och en liten bok som heter - Lilla boken om mammaor. <3


Lollolicious *

29 Maj

Hej Hej

Idag var jag och mamma på kupolen! Efter som att jag fick lite pengar när jag fyllde år så passade jag på att handla lite såklart. Här är lite bilder på vad jag handlade.


Vi kom fram till kupolen runt 13:00 så du gick vi och åt thaimat. MUMS <3


Köpte 2 linnen, ett lila och ett vitt. supperfina!


Hårspännen och hårrullar.


En superfin väska.


Och Nagellack & puder.

En Jätte rolig dag! <3


Lollolicious *

28 Maj - My Birthday

Hej Hej

Idag fyller jag år!!!

Jag fick en massa fina presenter! Jag fick kuddar, påslakansett, bakskålar, chokladask, PENGAR, bok, tuggumin, blommor mm. Här får ni lite bilder på vad jag fick!


Blommorna & tuggummina fick jag av Alex <3 Chokladasken & Örhängerna
fick jag av mamma, och boken fick jag av Tommy.


Bunkarna, Brödfatet & Sängkläderna fick jag av mamma, och handukarna
köpte jag själv för pengar som jag fick.

En underbar dag med underbara presenter!  =D  <3
Tack Allihopa! <3



Lollolicious *

26 Maj 2009

Hej Hej

Jag har precis skrivit klart min novell, som skulle vara inlämnad igår men jag får väl lämna in den imorgon. Bättre sent än alldrig. Right? btw så fick jag G på nationelt prov i matte, trodde jag skulle få IG först men jag klara mig bra. Imorgon ska vi städa och jag baka smartis-muffins efter som att jag fyller år på torsdag! Yippi!  På torsag ska jag även till leksand med Jonas och Alex, först ska vi till kommunhuset och prata med en tant om lite saker. Sen ska vi köpa present till mamma som fyller 40 år om en månad! Sen ska vi följa med Jonas på träning, men innan vi går dit så ska jag köpa med mig vårrullar. MUMS! <3 Det var väl allt jag hade att säga. Nu ska jag sitta och vänta på att Alex ska komma hem, han borde komma om ett tag så...
Hoppas ni har haft en bra Tisdag allihop!



Lollolicious *

24 Maj 2009

Hej Hej

Idag var jag, Alex och hans föräldrar på tulavippan. Vi hittade massor av roliga saker. Allt vi köpte är till våran lägenhet. När man är unga och ska flytta hemifrån så är det ju bra med billiga saker, fast dom måste ju vara fina såklart. Och efter som att vi inte har några halloween saker så fick jag bara lov att köpa pumpalycktan!



Lycktor för 3 kr/st


Spegel 30 Kr - Älskar spegeln <3


Lyckta 20 Kr



Lyckta 5 Kr


Oanvänd EasySpray 20 Kr


Änglaspel 20 Kr



Välkommenskylt 5 Kr


Det var det vi hittade, Tulavippan har ju 1000 tals saker att välja bland, och det mesta är billigt.



Lollolicious *

22 Maj 2009

Hej hej

Idag färgade jag håret, från ljusbrun till "brun", men det blev mer åt det mörkbruna hållet, precis som jag ville ha det.


Före


Före


Efter


Vad tycks ?
Jag blev nöjd iallafall <3




Lollolicious *

22 Maj 2009

Hej Hej

Nu har jag precis duschat, skulle göra det senare när jag hade städat klart, men dom sa att det kommer värsta åskvädret hit, och då sa mamma att man kanske inte ska duscha ifall det kanske börjar blixtra, så jag rusade in i duschan på en gång xD Nu funderar jag på om jag ska gå ner på kicks och kolla på hårfärger, har redan en murkbrun fär här hemma, men jag vet inte om jag ska ha den eller om jag bara ska köpa en som är lite mörkare än vad jag har nu...beslutsångest på hög grad! Men det visar sig väl. Ikväll ska jag, Alex, Mamma och Jonas mysa med chips och dipp till TALANG!!
Nu ska jag gå och fixa lite mer här hemma, Ni får ha det såå bra allihopa!



Lollolicious *

21 Maj 2009

Hej Hej

Idag har Alex jobbat så jag passade på att kolla på film med min lillebror, vi kollade på underdog. Sen passade jag också på att umgår med min syster och hennes kompis, vi gick och kollade på kläder och hårfärg. Sen var klockan helt plötsligt 4 så jag och min lillebror gick och mötte Alex. Och idag  så firar jag och Alex 8 månader! Jag Älskar dej Alex <3
Imorgon ska jag gå ner och shoppa lite hårfärg, fick pengar igår så nu har jag råd. Jag ska färga mörkbrun! Sen får vi se vad jag hittar på för mer kul. Och om prick en vecka fyller jag 17 år! Men jag föddes på kristihimelfärdsdagen, och det är ju den dagen idag. längtar! födelsadagar=Pengar! Yippi! På lördag ska jag sitta barnvakt åt 4 barn på samma gång! Tvillingarna som är typ 7 månader, Isak som är 9år och Maja som är 8år. Full rulle, men det är kul, och som tur är så ska Alex vara med. Imorgon skriver jag nog lite mer i min blogg än vad jag gjorde idag.
Hoppas ni har haft en skön och bra kristihimelfärdsdag!



 Lollolicious *


HATAR

Hej Hej

Var precis ner på affären med Alex, min syster, min systers kompis och min bror. Och endel folk har f*n stora problem! JAG BLIR SÅ HIMLA LESS! Jag fattar inte vad deras problem är. När vi går in på affären är det några personer. (Nämner inge namn.) Som håller på att viskar och glor på min syster och hennes kompis. Kan dom fan inte bara låta folk vara?!  Dom ser inte ett dugg bättre ut än nån annan. Dom är såå himla falska människor/fjortisar. Menar häller inget illa så mot dom, men kom kan ju lägga ner det är, så himla respektlöst. Man måste ju växa upp nångång.
Håller ni inte med?!


Lollolicious *

The Lollolicious blogg <3




Hej Hej
Nu ska jag berätta lite om vad jag kommer ha med i min blogg.

- Min vardag
- Hissar och dissar listor
- Mode / insperation
- Hälso / Må bra tips
- Tips om lite alltmöjligt
- Dagen outfit
- Och självklart så mycket bilder som möjligt
- Lite om kändisar


Allt kanske inte kommer med varje dag, men minst en gång i veckan.



Lollolicious *

19 Maj 2009

Hej Hej

Jag sitter här och funderar vad jag ska skriva i min novell....Vi fick i uppgift i Svenska att vi skulle skriva en novell, och jag vet absolut inte vad jag ska skriva om. (SUCK) Men kommer väl på något förr eller senare, den ska ju inte vara inne förens den 25 maj så jag kommer förhoppningsvis på något innan dess. Idag har jag inte gjort så mycket, vi slutatde efter nationella provet i matte så jag åkte hem 09:40! (SKÖNT), och provet gick inte så bra, vet inte ens om jag hade ett rätt... Men vi fick ju sluta tidigt iaf. Yippi! Senare ska jag och Alex gå på familjekväll med Min lillebror på hans skola, där ska vi grilla och ha trevligt och sen ska alla barnen uppträda. Sen ska jag och Alex hem för han ska hjälpa mej med en hemsida som vi ska ha med på våran redovisning på Turismen imorgon, sen ska vi bara slappa. Nu kommer även bilder på innan jag klippte mej och efter jag klippte mej.
Ha det bäst! 


                                                    
                                                     Vad tycks? 
                                                 
          
          Före


         
         Efter





Lollolicious *

17 Maj - Night

Hej Hej

Skrev i förra inlägget att jag skulle berätta på ett ungefär vad jag ska ha med i min blogg, men skriver nog det imorgon istället för jag är lite småtrött och har ont i huvudet...Men ska försöka hinna med att berätta om det imorgon som sagt. Hoppas ni har haft en skön och trevlig söndag allihopa så hörs vi imorgon. Då kommer förmodligen lite bilder på resultatet av mitt hår.


Lollolicious *

17 Maj - God Morgon


Jag Älskar dej Alex <3



God Morgon alltihopa!

Babe har precis gått till jobbet och mamma är inte hemma så nu sitter jag här helt själv. Skönt att vara ensam ibland, det har ju inte blivit att jag är ensam så mycket efter som att Alex bor här. Men jag Älskar han såå mycket så det är skönt att han bor här, det skulle bli så himla tomt om han inte bodde här. Senare idag ska jag kolla på min favoritserie! Desperare housewives såklart! Älskar den serien <3 


Att göra idag


- Städa lite
- Färga håret på mamma
- Kolla på desperate housewives och One tree hill
- Sitta lite vid datan
- läga ansiktsmask
- Duscha
- Möta Alex efter jobbet




btw

I fredags efter jag & Alex var på vårdcentralen gick vi in på konsum, och alldeles vid ingången hänger en annslagstavla så vi gick och kollade om det fanns nå kul på den, då fick jag syn på en annons om att det var några som skulle gifta sig som behövde en barnvakt, så jag tänkte att det skulle passa mej perfect efter som att jag älskar barn. Senare när vi kom hem maila jag dom och sen tänkte jag ju inte så mycket mer på det. Och nu i morse när jag kollade min mail hade jag fått svar! Yippi! Dom frågade om jag fortfarande var intresserad och så.. Och det är klart att jag är intresserad! Så nu sitter jag och väntar på att dom ska svara. Spännande! Så nu hoppas jag på det bästa. 

PS: det kommer förmodligen fler inlägg under dagen. För jag ska berätta mer vad jag kommer att ha med i min blogg.


Lollolicious *  

16 Maj - After Eight

Hej Hej

Nu är vi hemma igen. (skönt) Och nu är jag nyklippt och fin, det blev ju en bit kortare men det mesta slitna är borta iaf, fett skönt. Det kommer bilder på resultatet på måndag förmodligen. Nu ska vi slappa lite vid datan och sen ska vi krypa ner i sängen och kolla på film. Och dagen har varit mer eller mindre okey. I ett av inläggen imorgon kommer jag berätta mer om vad jag kommer ha med i min blogg nu när jag äntligen har kommit igång lite. Hoppas att ni har haft en bra dag!


Lollolicious *

090516 - Morning


Mitt hår nu  (ganska långt iaf)



God morgon

klockan är 11:30 och jag har precis ätit frukost, och gjort mej i ordning lite, Senare ska jag och Babe åka hem till hans mamma för han syster kommer dit och ska klippa mej! Fett skönt, det är ju lite slitet minst sagt. Sen ska vi bara vara hemma och chilla lite efter som att både jag och babe är förkylda... Vi har varit förkylda sen 6 Maj och vi är fortfarande inte helt friska ( suck ) men men, ska allafall till skolan på Måndag, har inte vart i skolan på en och en halv vecka. Men det är snart sommarlov! yippi! det är ju mindre än 2 veckor kvar om ma bara räknar skoldagarna. Men det är ju lite olika när man får sommarlov, vi får iaf den 5 Juni!  Men nu ska jag snart duscha och sminka mej, kommer förmodligen fler inlägg sen. Ha en bra dag!



Lollolicious *

090515 - Night

Nu har jag iallafall kommit igång lite med bloggen & designen. Men ska ta tag mer i designen när jag har tid och ork, men den duger så länge iaf. Nu är klockan kvällen så jag och Babe ska göra oss i ordning och sätta på en bra film och krypa ner i sängen, anntar att jag kommer somna fort som vanligt....film är rena sömnmedlet + att jag har varit så drygt rastlös och bara drygat runt dom senaste timmarna och då brukar man somna fort, iaf jag. Imorgon ska Babes syster klippa mej, ska bli skönt att bli av med det slitna håret, men hon får inte klippa många centimeter på längden, vill ju ha mitt "ganska långa" hår kvar.  Ha det bäst!

God Natt Allihopa 


Lollolicious *


090515 - Afternoon


Jag & Babe  <3



                                                       




Älskar vårrullar! MUMS <3




Hej igen

Nu har jag & Babe kommit hem från vårdcentralen och vi missa precis första bussen så vi fick lov att vänta en timme till..
Så jag gick och köpte vårrullar sen gick vi ner till strandpromenaden och satte oss på en bänk vid vattnet, det var så fin där, så vi passade självklart på att ta lite bilder i det fina vädret.



Lollolicious *

090515 - Day

Hej Hej

Sitter här och kollar runt på bloggen mm, Ska snart göra mej i ordning för jag ska till vårdcentralen. Men innan jag ska till vårdcentralen ska jag möta Babe, vågar inte åka själv så han fick ta ledigt från jobbet en stund för att följa med mej.



Längtar till sommarlovet! <3
Men jag har inget sommarjobb, men det gör ju inget, tänk vad skön att bara sola & bada ist! får väl leva lite fattigt, men jag fyller ju år om 2 veckor typ, så då kommer pengarna lägligt till lovet.
Ha det bäst!


Lollolicous
*

The Lollolicious





Lollolicious *

090514




Jag och Babe och alla hans syskon mf åkte ut till hans mamma och firade
henne & hennes mamma som fyllde år, hans mamma fyllde 50 & hans mormor fyllde 80!
inte illa. Stort Grattis till dom!
En bra dag

Lollolicious *

Välkommna till min nya blogg! <3

Hej Hej

Välkommna till min nya blogg, det här är min första blogg så jag är inte så jätte duktig än. Nu ska jag försöka få till designen så jag får det som jag vill ha de. Har ni några tips på hur man kan fixa designen så får ni gjärna ge förslag.


Lollolicious *

RSS 2.0